#5 - Suomen luonto ja sen kuvaaminen

Suomen luonto ja sen kuvaaminen ovat tämän viikon aiheina. Sakarin keskustelussa Arin ja Kain kanssa tulee puheeksi moni asia. Sakari antaa monen vierailijan avuin kokonaisvaltaisen kuvan suomen metsistä ja niiden elinvoimaisuudesta. Arin ja Kain kanssa hän tarkastelee sitä, mitä luontokuvaaminen oikein on. Yhdessä he pohtivat menestyneitä kuvaajia esimerkkeinä käyttäen, sitä miten kovaa ja suunnitelmallista työtä menestys vaatii. Jakson lopuksi kaikki vieraat pohtivat suuria kysymyksiä, kuten elämän prioriteetteja, materiaalisuutta ja mitkä asiat tuovat ihmiselle todellista elämäniloa. 

Read More
Sakari Hukka
#3 - Markku Kailaheimo

Tässä jaksossa Sakari tuo teille hänen keskustelun Markku Kailaheimon kanssa. Stoalaisuus, antiikin kreikan gangsteri filosofit, sekä vaikeammatkin aiheet, kuten itsemurha ja lähdekriittisyys olivat keskustelun aiheina

Read More
Sakari Hukka
#2 - Topi Linjama ja Pasi Huttunen

Sakari, Topi ja Pasi kysyvät kysymyksiä, kuten millainen on nykyisän rooli perheen arjessa ja lasten hoidossa? Voiko isä olla muutakin, kun töitten jälkeen kaljaa litkivä sohvaperuna? Entä miten sinä voit vaikuttaa ilmastonmuutokseen? Onko Soldiers of Odin rasistinen ryhmä? Samassa he sivuavat monia muitakin aiheita. Sakke myös valittaa matkustamisesta, psykoottisista matkaseuralaisista ja tekniikan ongelmista.

Read More
Sakari Hukka
#1 - Uusi Vuosi

Uusi vuosi ja uusi jakso. Sakari soittaa turhautuneen Onnibussi kuljettajan kuullutuksia, arvostelee viime vuotisia epäonnistumisia ja lukee uutisia. Kaikki tämä Ei Niin Ajankohtaisen Ohjelman ensimmäisessä jaksossa.

Read More
Sakari Hukka
Tiiseri

Uusi podcast saa alkunsa pian ja juontajanne Sakari Hukka kertoo mistä tässä tulevassa ohjelmassa on oikein kyse.

Read More
Sakari Hukka