Yritystoiminta

Luotettava, läpinäkyvä avaimet käteen ratkaisu koko illalle.


 
ehdot.png
 
 

Selvät ehdot ja Läpinäkyvää liiketoimintaa

Aivan kuten sinäkin olen yrittäjä. Pyrin siksi aina virallisuuteen. Aina en onnistu, mutta lupaan sitä ammattimaisuutta mitä tällä alalla kovasti kaivataan. Laskutukset tulevat aina yrityksen kautta ja niissä näkyy täsmälleen mistä maksatte. Yhteisymmärrys ja selvät yhteiset tavoitteet ovat kaikeN lähtökohta Koskaan en laskuta muuta, kun mitä olemme sopineet.

 
 
sateenvarjo.png
 

Takeet

Sinun tyytyväisyys on minulle tärkein. Esim terassikeikka ei ole erityisen onnistunut, jos vettä tulee saavista kaataen ja ketään ei ole näkyvissä.

Jotta voin takaa onnistuneen tapahtuman minulla on terassi keikoilla "raincheck" sadevaraus palvelu. Jos 12 tunnin varoitusajalla sovimme, että sää on liian suomalainen terassi-illalle voimme sopia uuden ajankohdan samalla hinnalla.

Samoin jos sovimme tapahtuman ja sen toteuttamisen hetkellä ei vain yksinkertaisesti ole ketään paikalla, voimme siirtää tapahtuman uudelle päivälle.

Keikkaa ei siis peruteta, vaan toteutetaan toisena ajankohtana.

kierrätä.png

ekologinen ja kannattava

Vaikka joku päivä maadun, en sitä tarkoita, kun sanon ekologinen. Ekologisuudella tarkoitan, että tarjoamani palvelu on yksinkertainen ja pitkässä tähtäimessä kannattava ratkaisu. Aina ei tarvitse koko bändiä ahdata ravintolaan. Bensojen, autojen ja äijien kesken onko tämä nyt niin kannattavaa? Onko jonoa kuinka usein ovelle asti?