"Musiikki ja ruoka - nÄiden takia matkalaiset pysÄhtyvÄt"

- De Dao Jing - Laotse -

YLLÄ OLEVAAN VOI MINUSTA VIELÄ LISÄTÄ VISAILUN JA OLUEN.Ravintolassa on pitkä yö edessä

Ja jos luvassa ei ole todella hyvää ohjelmaa tämä tulee tuskastuttavan selväksi teidän asiakkaille. 

NYKYPÄIVIEN PIDENTYNEIDEN AUKIOLOAIKOJEN JODOSTA, JOS ASIAKKAITA, VARSINKIN NUORIA EI SAA SITOUTETTUA ALKUILLASTA YHTEISEN OHJELMAN YMPÄRILLE HE OVAT JO KYLLÄ SIIRTYNEET TEIDÄN RAVINTOLASTA SEURAAVAAN.

Jos kyseessä on perinteinen musiikkilupaus = soittoa on todennäköisesti 2x 45 min - eihän tämä merkitse mitään. Esitys usein alkaa myöhään ja saattaa olla ohi jo ennen yhtä. Tämä jättää aika monta tuntia alkuillasta milloin moni jää ilman ohjelmaa. Loppuillasta koetaan taas aivan samaa hätää.

Vaikka kuinka haluaisi, yksi ihminen / yksi bändi ei voi laulaa / soittaa monta tuntia putkeen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei yksi ihminen pysty monta tuntia viihdyttämään. 

Nämä yllä ja alla olevat uudet ohjelmat tuovat vaihtelua moniin ravintoloihin. Samalla on mahdollista nostattaa omaa profiilia, kun voi mainostaa itseään ohjelman järjestäjänä. Jopa kanta-asiakkaatkin viihtyvät paremmin ja pidempään. Kyseessä on jotain innovatiivista, mutta kuitenkin tuttua ja turvallista.


Näyttökuva 2018-10-22 kello 16.13.07.png

VISA

Näyttökuva 2018-10-22 kello 16.13.07.png

MUSiikki


action BOX

Parhaillaan BETA versiossa, ACTION BOX on minun esiintymiskalusto. Kyseessä on vahvistin, johon on sisään rakennettu näyttö ja tietokone. Minä yhdessä IT asiantuntija siskoni kanssa olemme ohjelmoineet tähän täysin oman toimintaymppäristön. Se on suunniteltu yksinomaan ravintola viihdettä varten.

Näyttökuva 2018-10-22 kello 16.13.05.png

Muista ottaa YHTEYTTÄ

MUTTA ENSIN PYYDÄN PAVELUSTA

Jätän tähän linkin, jossa juonnan “Ravintola Petterissä - Chilinsyöntikilpailua” Miksi? Koska se oli aivan älyttömän hauskaa. Olen siis aina omien ohjelmien lisäksi avoin osallistumaan kaiken tyyppisiin hauskoihin tapahtumiin.

POHDI

SILLÄ JOS SINULLA ON IDEA, JOLLA VOIMME YHDESSÄ HYÖDYNTÄÄ MINUN KYKYJÄNI SAAVUTTAAKSEEN TEIDÄN TAVOITTEITA, NIIN MIELELLÄNI KUULEN NIISTÄ.

Jos ideanne sytyttää palon meissä molemmissa tulemme varmasti menestymään idean kanssa.

0401814891

CLUBADUURI@SAKKE.NET

(kysy pois kaikki kysymykset)

 

whitemediat.png