TV:stä ja nettiohjelmista tuttu Sakari Hukka on nuoresta iästään ehtinyt viettää värikkään elämän.

-Sakari Hukka sai alkunsa Amerikasta. Nuoruuden hän vietti Floridan osavaltiossa ja se todellakin jätti jälkensä, sekä Sakariin, että hänen musiikkiinsa.

“En halunnut lähteä. Pyysin vanhemmiltani lupaa jäädä. Sanoin heille, että suostun mihin vain. Laittakaa mut vaikka adoptioon, tehkää musta orpo. Ihan mitä vain! MUTTA EIII. Vanhempani syysi minulle jotain roskaa, että olet meidän ainoa poika ja ei voida jättää suo taakse. Sen takia olen nyt Suomessa".

-Useita kouluja käynyt Sakari ei koskaan pysynyt aloillaan. Koulun vaihtoja oli useita ja lukion jälkeen kaikki Sakarin opinnot päätyivät tyytymättömyyteen ja sitä kautta keskeytyksiin. 

-2015 Sakari keskeytti viimeiset viralliset opintonsa Tampereella ja ryhtyi yrittäjäksi. Tilaustyömusiikkia tuottava yritys sai kovan työn johdosta useita tilauksia teattereista, sekä peliyrityksiltä

-2016 Sakari siirtyi pois tilaustyö musiikista päätoimiseksi esiintyjäksi. Tässä vaiheessa Sakari alkoi kiertämään ympäri Suomea, soitellen kaikkialla missä hänet vastaan otettiin. Kova työ palkittiin, nimittäin saman vuoden kesään mennessä Sakari esiintyikin jo Haloo Helsingin tähdittämässä Lohjan Rantajameissa. Hän oli festarin aloittava esiintyjä ja esitti oman setin lisäksi dueton Lohjalaisen artistin "Miitan"— kanssa.

-Parhaimillaan Sakari jatkaa ohjelman juontamista ja on äskettäin astunut ulos studiosta. Hän viimeistelee ensimmäistä EP:tään. “Akustiset Sessiot” niminen EP sisältää useita vieraita ja neljän studio nauhoituksen lisäksi live tallennuksia ympäri Suomea. 

-Ensimmäinen “single” EP:ltä "All the time in the World" julkaistiin lämmintä vastaanottoa vastaan helmikuun loppupuolella. 

-EP:n lisäksi Sakari järjestää esiintymisiä mahdollisimman monelle paikkakunnalle. 


“Olen Suomen suurempia kaupunkeja soitellut nyt jonkin aikaa ja haluaisin päästä näkemään ja kokemaan vähän syrjäisempiä seutuja myös.”

 

-Vuoden 2017 loppupuolella Sakari nähtiin ensimmäistä kertaa TV:ssä  ja samaan aikaan hän alkoi juontamaan nettisarjaa nimeltä “Ei niin Ajankohtainen Ohjelma”. 

Sarja lähti alkuun nousemaan Sakarin koomisen juonnon, vieraiden ja sketsejen kautta. Sarja sai kuitenkin vielä laajempaa huomiota, kun Sakari kommentoi aikaansa X-Factorissa. Sakari jakoi rehellisesti mielipiteitään kokemuksestaan X-Factoissa ja siitä minkälaista elämä on TV-kulissejen takana. Tämä aiheutti pientä “kontroversiaa”, kun X-Factorista otettiin Sakariin yhteyttä. Draama aukesi yleisön edessä, kun Sakari ei suostunut vaientumaan tuottajien sensuurista huolimatta ja kommentoi toistuvasti niitä asioita mitä tuotantoyhtiö vaati pitämään salassa. 

-Sakarin uraa on musiikkinsa lisäksi kantanut hänen persoonallisuus ja fanikanta on arvostanut hänen rehellisyyttään ja aitouttaan.