Feb
26
5:00 AM05:00

Evalds - Sakke Show - Karjaa (mukana Jukka Vahtera)

Sakke palaa Karjaalle helmikuussa ja soittaa kotikenttä edulla täyden illan. Serendipity nimisessä baarissa nähdään pidennetty setti Sakarin omaa tuotantoa, sekä muutamia kovereita. Vierailevina muusikoina keikalla on Jukka Vaahteran lisäksi yleisöä lämmittelevä Reggae kuningas Romeo. Ilta on täynnä menoa ja tunnelmaa. Ei kannata jättää väliin.

View Event →
Feb
16
8:00 PM20:00

Pub Varella - Sakke Show - Kirkkonumi (mukana Jukka Vahtera)

Kirkkonumella tapahtuu, kun Sakke Show saapuu Kirkkonumella Pub Varellaan. Täysi ilta rokkia ja hyvää energiaa on luvassa, kun Sakari ja Jukka tekevät mitä parhaiten tekevät. Eli soittavat niitä klassikoita mitä kaikki haluavat kuulla. Tämän lisäksi Sakke pistää illan nättiin pakettiin, kun hän esittää omaa musiikkiaan ja debytoi uuteen "Biisit joihin vetää perseet" EP:n materiaalia. Jos siis haluat siis nähdä tähtiä monestakin syystä nyt on ilta mikä merkata kalenteriin. 

View Event →
Feb
3
5:00 AM05:00

Pub Armo - Sakke Show - Tampere (mukana Santeri Pakkanen)

Saken Tampere debyytti keikka. Armo nimisessä pubissa nähdään pidennetty setti Sakarin omaa tuotantoa, sekä muutamia covereita. Vierailevina muusikoina keikalla on folkahtava trubaduuri Pekka Sormunen. Sormusen kanssa on myös musiikin lisäksi luvassa pelejä yleisön kanssa. Ilta tulee olemaan täynnä menoa ja tunnelmaa. Ei kannata jättää väliin.

View Event →
Jan
20
to Jan 21

Serendipity - Sakke Show - Karjaa (mukana Jukka Vahtera)

Sakke aloittaa vuoden musiikki esitykset kotipaikkakunnallaan. Serendipity nimisessä baarissa nähdään pidennetty setti Sakarin omaa tuotantoa, sekä muutamia kovereita. Vierailevina muusikoina keikalla on Jukka Vaahteran lisäksi yllätysvieras. Ilta on täynnä menoa ja tunnelmaa. Ei kannata jättää väliin.

View Event →