DYLAN 77 - Syntymäpäivä suosionosoitus suurelle artistille

24. toukokuuta on Bob Dylanin syntymäpäivä. Dylan täyttää tänä vuonna 77 ja hän, sekä hänen musiikkinsa merkitsee varmasti jotain jokaiselle meistä.

"Ainoa asia mitä voin tehdä on olla oma itseni, kuka ikinä sitten olenkaan." - Bob Dylan

Laulaja, lauluntekijä, runoilija, ainoa muusikko, joka on ikinä voittanut Nobelin kirjallisuuden palkinnon. Dylan on siis omalaatuinen ja ainutkertainen, mutta niin on myös tämä tribuutti. 


DYLAN 77 on Sakari Hukan tuottama konsertti, jossa juhlitaan yhdessä Dylanin mittavaa uraa musiikin– ja lyriikantekijänä.

Tavoite on tuoda kaikki Dylanin musiikista välittävät yhteen arvostamaan omalla tavalla tätä musiikin ja sanataiteen jättiläistä. Esiintys tapahtuu Helsingin Roihuvuoressa Hard Rock House nimisessä klubissa 24.5.


"Inspiraatio iskee harvoin. Täytyy tarttua siihen, kun se vihdoin saapuu" - Bob Dylan

Noita sanoja on vaikea uskoa, sillä Dylan on pitkän uransa aikana julkaisut huikeat 38 studio albumia, 89 singleä ja 13 live albumia.

Blowin' in the Wind, The Times They are a-Changin', Like a Rolling Stone, Hurricane, Knockin' on Heavens Door, Mr Tambourine Man.. 

Tunnettuja biisejä ainakin riittää, mutta mitä mieltä olet hänestä artistina? 
Mitä mieltä olet hänen lauluäänestä ja soittotaidosta? Entä hänen lyriikoista? Ansaitseeko hän teidän mielestä paikan suurten kirjoittajien joukosta ja onko hänen asemansa runollisena mestarina ansaittu? 

Näitä kysymyksiä Sakari & hänen ystävät esittävät Dylanin faneille samalla, kun he tulkitsevat täysin omalla tavalla tätä musiikkia. Ohjelmistosta lisää tietoa tapahtuman Facebooksivulla.

https://www.facebook.com/events/166911280802584/
Liput 6e - Showtime 20:00 - www.sakke.net/dylan

Entä mitä ajatuksia Dylan herättää sinussa? 
Aiheesta voi keskustella Sakarin ja muiden kanssa täällä tai näissä foorumeissa: 

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15255111/bob-dylan-tayttaa-77--mita-ajatuksia-han-herattaa

https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=237693

http://www.mikseri.net/clubs/thread.php?topic_id=59725#bottom