Minusta

   Olen Amerikasta muuttanut, nuori ja nälkäinen Tampereella asuva muusikko. Minut tunnetaan parhaiten monen eri kokoonpanon keulamiehenä ja sooloartistina. Olen soittanut satoja keikkoja ympäri Suomea ja esiintynyt monenlaisissa paikoissa. Näitä esiintymisiä on ollut kaikkialla. Intiimeissä kahviloissa, baareissa, yksityis-tapahtumissa, sekä festivaaleissa, kuten Lohjan Rantajameissa.   

   Vuodet, jotka vietin Amerikassa todella jättivät jälkensä sekä minuun, että minun musiikkiini. Tiedän myös, että minun ahkeruus ja työmoraali on tullut laajalti Amerikkalaisen kasvatuksen kautta. Olen soittanut kitaraa ja laulanut niin kauan, kun muistan ja ala-aste vuosista eteenpäin kiivennyt mille vaan lavalle, joka minut ottaa vastaan. Kaikennäköiset esiintymistilanteet ovat minulle tuttuja ja muitten viihdyttäminen on se mitä teen parhaiten. 

   Musiikkini on pääasiassa Rock/Poppia. Soitan paljon klassikko covereita, sekä nykyhetken isoimpia teoksia. Lisäksi soitan myös omaa alkuperäistä musiikkia. Settini on osittain akustinen, mutta se sisältää myös paljon taustojen päälle esitettyjä teoksia, joita soitan monella eri instrumentti variaatiolla. Olen myynyt joka vuosi itselleni runsaasti keikkoja ja ymmärrän miten rakentaa baarissa toimivan illan. Tiedän miten täyttää shown vaihtelulla ja mielenkiinnolla. Tämän takia tuon aina vierailevia muusikoita mukaan esityksiini ja jaan setit selviin osioihin. Niiden avulla illan flow ja tunnelma pysyy yllä. Esimerkkejä minun musiikista löytyy alta ja ylhäällä olevan linkin kautta.

   Olen nykyhetkessä ja moderni, mutta tästä huolimatta teen musiikkia rakkaudesta minua edellä kävijöihin ja musiikin suuriin pioneereihin. Vaikka soitankin covereita ja alkuperäistä musiikkia omalla tyylillä on setissäni varmasti myös musiikkia, jota jokaikinen yleisössä oleva tunnista ja rakastaa.

Arvostelut:

"Oot ihan vitun päällikkö!"  
-Joku nainen baarissa